Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Bergwandel Coaching.

De wandelreis van je leven.

Heb jij de reis van je leven al gevonden? Wij werken samen met Bergwandelen.com. Ze organiseren kleinschalige wandelreizen in alle seizoenen van het jaar.  En uiteraard wil je die reis tot in de puntjes beleven. Zonder dat je je druk wilt maken of je wel fit genoeg bent. Laten we samen eens kijken welke reis het beste bij je past op dit moment.

Hoe energiek wil je zijn voor jouw reis? Ben jij (mentaal) voorbereidt genoeg om maximaal te genieten van die waanzinnige (hutten)tocht? Wij kunnen je daarbij helpen! Ontdek het onverwachte en laat je bijstaan door een beweegcoach! Samen laten wij jou droomreis uitkomen!

BERGWANDELEN

Ontdek het onverwachte.

Toewerken naar die ultieme reis van je dromen. Die reis waarvan je denkt dat die ’te hoog gegrepen’ is voor je. Of je wilt gewoon super voorbereidt en fit de reis beginnen. Het kan. Laten we samen bedenken hoe!

TRAINING

Langzaam opbouwen richting jouw reis van je leven. Belastbaarheid verhogen door middel van de juiste kracht, balans en mobilisatie oefeningen. Samen kunnen we er voor zorgen dat jij fit op pad gaat en optimaal kan genieten.

TECHNIEK

Vergis je niet in dat het lopen met stokken veel van je vraagt. Hoe doe je dat het beste en wat is er zoal verkrijgbaar? Lopen met stokken zit zeker in je schema; goed voorbereidt op pad.

SAMEN

Samen op pad? Ga dan gezamenlijk het voortraject in. Gegarandeert dikke (voor)pret en het helpt enorm in de motivatie. Samen fit zodra de reis begint.

ONLINE APP

Een digitaal platform met al jouw oefeningen die je heel goed thuis of in een mooie omgeving kunt doen. Ook met filmpjes als naslagwerk. Heel jouw persoonlijk schema altijd tot je beschikking.

Samenwerking

Teamwork makes the dream work.

Wij geloven in ieder zijn vak en expertise. En daar waar onze expertises samenkomen pakken we het samen op. B.Outside is als beweeg- en hardloopcoach en trailrun trainer betrokken bij de reizen en clinics van Bergwandelen. Omdat wij geloven dat specialisme en professionaliteit hand in hand gaan bij aanvullende diensten.

Liever wat sneller?

Neem dan eens hier een kijkje. Wij werken ook samen met Bergtrails.com. Bijzondere trailrunreizen in de bergen. Je gaat op stap met een toegewijde International Mountain Leader en trailrun trainer met aandacht voor beleving en persoonlijk contact.

Benieuwd hoe jij je daarvoor kan voorbereiden op jouw avontuur? Neem eens een kijkje op de pagina van Trailrunnen.