Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Trailrun Coaching.

Jouw avontuur in de bergen.

Ben je op zoek naar een trailrunreis die helemaal bij jou past? Wij werken samen met Bergtrails.com. Ze organiseren waanzinnige trailrunreizen binnen en buiten Europa, race weekenden en clinics. Hoe gaaf is dat?! Om maximaal te genieten van jouw droomreis is het voor ons vanzelfsprekend dat je met een goede voorbereiding naar de bergen gaat, maar wanneer ben je er klaar voor?

Hoe fit moet je zijn voor jouw reis? Welke technieken kunnen je helpen om veilig die schitterende trailrun te maken? Ben jij (mentaal) fit genoeg om maximaal te genieten van die waanzinnige huttentocht? Wij kunnen je daarbij helpen! Maak het onbereikbare bereikbaar en laat je bijstaan door een beweeg- en trailruncoach! Samen laten wij jouw droom uitkomen!

TRAILRUNNING

Het onbereikbare bereikbaar.

Aan de hand van je eigen gestelde doelen (jouw trailrunreis bijvoorbeeld) en wensen stellen we een programma op met leuke, leerzame en uitdagende trail trainingen. Techniek, materiaalkunde, uithoudingsvermogen, terrein lezen en mentale fitheid zijn allemaal gave onderdelen waar we mee aan de slag gaan, hoe gaaf is dat!

TECHNIEK

We gaan je technieken aanleren hoe je veilig en comfortabel door bergachtig terrein kan rennen. Hoe ga je om met verschillende ondergronden en obstakels en hoe houd je het veilig als je moe begint te worden.

BELASTBAARHEID

Met jouw agenda, wensen en uiteindelijke doel (bijvoorbeeld een mooie trailrunreis) als vertrekpunt gaan samen aan de slag. Na het intakegesprek krijg je van ons een persoonlijk schema om je belastbaarheid te verhogen. De voorpret voor je doel start dus gelijk! En dan heb je straks ook nog meer energie over om van je doel te genieten!

TRAILRUN SPECIFIEK

We delen je al onze kennis, ervaringen en bloopers (…) die je kunt gebruiken als je door de bergen loopt. Met balansoefeningen, doorzettingsvermogen, materiaalkunde en meer specifieke items gaan we mee aan de slag.

ONLINE MONITOR

Jouw doelen en progressie monitoren we in TrainingPeaks. Jouw core, kracht en belastbaarheid oefeningen en jouw runs staan klaar om jou te helpen sterk te worden. En heel belangrijk; we houden je zoveel mogelijk weg van blessures.

TrainingPeaks ®

Het geheim naar Succes.

TrainingPeaks is een applicatie waarin jezelf of jouw coach een volledig trainingschema kan maken. Zowel via de desktop als een zeer intiütieve mobiele app.

DOELEN STELLEN

Je kan heel gericht toewerken naar jouw eigen doel. On-the-go aanpassen en bijstellen.

WORKOUTS

Een geplande workout vanuit de app of zelfs vanuit je smartwatch.

TRAINING INTENSITEIT

Een dynamische weergave van jouw huidige en afgelopen training intensiteit en nog veel meer info.

Meer over TrainingPeaks
OEFENING DATABASE

Een volledige database vol met oefeningen, zoals foamrollen, core strability en TRX.

If you can not measure it, you can not improve it.
– Lord Kelvin

Samenwerking

Teamwork makes the dream work.

Wij geloven in ieder zijn vak en expertise. En daar waar onze expertises samenkomen pakken we het samen op. B.Outside is als beweeg- en hardloopcoach en trailrun trainer betrokken bij de reizen en clinics van Bergtrails. En daarnaast fungeert B.Outside als coaching partner van Bergtrails en Bergwandelen.com. Omdat wij geloven dat specialisme en professionaliteit hand in hand gaan bij aanvullende diensten.

Niet rennen, maar avontuurlijk wandelen?

Neem dan eens hier een kijkje. Wij werken ook samen met Bergwandelen.com. Waanzinnig wandelreizen in alle seizoenen van het jaar. Je gaat op stap met een toegewijde International Mountain Leader met aandacht voor beleving en persoonlijk contact.