Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Beweeg Coaching.

Jouw motivators.

Beweeg je wel voldoende? De mens is gemaakt om te bewegen. Althans het menselijk lichaam. De persoon in dit lichaam lijkt er echter vaak moeite mee te hebben. Is beweegcoaching iets voor jou?

Zorg voor de basis.

Bewegen is goed voor onze gezondheid; dat is inmiddels wel bewezen. Maar er wordt steeds minder bewogen. Minder zitten is dan ook de grootste uitdaging voor de komende jaren. Meer en meer moeten we onszelf motiveren extra in beweging te komen om fit te worden.

Wat zijn jouw motivators om meer te bewegen?

The secret of getting ahead is getting started.

– Mark Twain

Break The Habit.

Gewoontes bepalen 95% van ons gedrag. De waan van de dag en ingesleten vaste gewoontes maken het ons moeilijk. Met een duidelijk doel en een persoonlijke coach als stok achter de deur is de kans groter dat je in beweging komt en dat ook volhoudt.

Focus op een basis om te bewegen.

Werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!

Creëer een beweegritme gedurende de week. Bewegen kan overal. En op elk gewenst tijdstip. Buiten in de frisse lucht of in het comfort van je eigen huiskamer.

Bij bewegen hoort ook onderhoud. Hou je lichaam fit met de juiste dosering rek- en stretch oefeningen. Ga aan de slag met foamrollen wat ervoor zorgt dat jouw bindweefsel, spieren en pezen veerkrachtiger en soepeler worden. Een perfecte aanvulling (must?) op jouw geplande workouts.

TrainingPeaks ®

Het geheim naar Fitheid.

TrainingPeaks is een applicatie waarin jezelf of jouw coach een volledig trainingschema kan maken. Zowel via de desktop als een zeer intiütieve mobiele app.

DOELEN STELLEN

Je kan heel gericht toewerken naar jouw eigen doel. On-the-go aanpassen en bijstellen.

WORKOUTS

Een geplande workout vanuit de app of zelfs vanuit je smartwatch.

TRAINING INTENSITEIT

Een dynamische weergave van jouw huidige en afgelopen training intensiteit en nog veel meer info.

OEFENING DATABASE

Een volledige database vol met oefeningen, zoals foamrollen, core strability en TRX.

Meer over TrainingPeaks

1 op 1 coaching.

30 minuten bewegen op een matige intensiteit is al voldoende om je fit en vitaal te voelen. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Je zult versteld staan van wat jij allemaal op eigen kracht kunt bereiken.

Als Beweegcoach kunnen wij je helpen en motiveren. Middels jouw persoonlijke Beweegplan laten wij jou zien hoe jij je dagelijkse dosis sport en beweging bereikt. Met regelmaat samen buiten trainen, 1 op 1 zodat alle aandacht naar jou uitgaat. En uiteraard heel belangrijk… hoeveel plezier je hieraan beleeft. Wij denken dat ons programma ‘Catch Up basis’ wel iets voor jou kan zijn….

Traject samen.

Uiteindelijk is het gewoon doen! Je zal merken dat wanneer je eenmaal het ritme te pakken hebt niet jouw gezond verstand zal zeggen om te gaan bewegen. Maar het zal je lichaam zijn die dat tegen je zegt. De drempel wordt minder, let maar op. Als beweegcoach kunnen wij je op weg helpen en blijven motiveren. Laat je begeleiden met voor jou specifieke oefeningen, een persoonlijk naar jou aangepast schema, een personal training sessie. Met andere woorden: laten we samen een plan maken en wordt verantwoord fit.

Coaching aanbod