BeweegCoaching.

Fit worden. Fit zijn. Fit blijven.

Jouw motivators.

Beweeg je wel voldoende? De mens is gemaakt om te bewegen. Althans het menselijk lichaam. De persoon in dit lichaam lijkt er echter vaak moeite mee te hebben.

Bewegen is goed voor onze gezondheid; dat is inmiddels wel bewezen. Maar er wordt steeds minder bewogen. Minder zitten is dan ook de grootste uitdaging voor de komende jaren. Meer en meer moeten we onszelf motiveren extra in beweging te komen om fit te worden.

Wat zijn jouw motivators om meer te bewegen?

The secret of getting ahead is getting started. – Mark Twain


Break The Habit.

Gewoontes bepalen 95% van ons gedrag. De waan van de dag en ingesleten vaste gewoontes maken het ons moeilijk. Met een duidelijk doel en een persoonlijke coach als stok achter de deur is de kans groter dat je in beweging komt en dat ook volhoudt.


Je Core business.

Werk aan een stevig fundament om efficiënter en krachtiger te worden in je eigen tak van sport. Ga blessures te lijf voordat ze ontstaan, voorkom ze!


Conditionering.

Creëer een beweegritme gedurende de week. Bewegen kan overal. En op elk gewenst tijdstip. Buiten in de frisse lucht of in het comfort van je eigen huiskamer.


Blijf fit.

Bij bewegen hoort ook onderhoud. Hou je lichaam fit met de juiste dosering rek- en stretch oefeningen. Ga aan de slag met foamrollen wat ervoor zorgt dat jouw bindweefsel, spieren en pezen veerkrachtiger en soepeler worden. Een perfecte aanvulling (must?) op jouw geplande workouts.


Sluit je aan op Final Surge®

Final Surge is een applicatie waarin jezelf of jouw coach een volledig trainingschema kan maken. Je kan heel gericht toewerken naar jouw eigen doel. On-the-go aanpassen en bijstellen. Wanneer je een geplande workout gaat doen vanuit de app of zelfs vanuit je smartwatch is het mogelijk ook informatie toe te voegen zoals hoe je je voelde tijdens de workout, je kan aangeven op welke punten je wellicht wat pijn ervaart, wat de temperatuur is geweest en nog veel meer info. Al met al een hele volledige manier om je ontwikkelingen te monitoren. Gratis en het is nog leuk ook!

Kom in Beweging.

30 minuten bewegen op een matige intensiteit is al voldoende om je fit en vitaal te voelen. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Je zult versteld staan van wat jij allemaal op eigen kracht kunt bereiken.

Als Beweegcoach kunnen wij je helpen en motiveren. En dat met de middelen en mogelijkheden binnen handbereik. Met een paar dagelijkse oefeningen breng jij al snel meer beweging in je leven. Middels jouw persoonlijke Beweegplan laten wij jou zien hoe jij je dagelijkse dosis sport en beweging bereikt. En uiteraard heel belangrijk… hoeveel plezier je hieraan beleeft. Wij denken dat ons programma ‘Catch Up basis’ wel iets voor jou kan zijn….

Bewegen is goed. Goed bewegen is beter.