Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Aanmelding

Welkom bij B.Outside.

Super leuk dat we gaan samenwerken. Dank voor het vertrouwen. We hebben al het een en ander besproken, en om een goeie start te maken zijn de volgende 3 stappen nog van belang. En dan kunnen we concreet aan de slag. Heel veel zin in!

1

TARIEVEN

Weten waar je aan begint is belangrijk. Check daarom nog even goed de tarieven pagina, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We willen het simpel houden: what you see is what you get! 

De facturering vind maandelijks plaats en ontvang je aan het einde van de maand. Je betaald voor de komende maand.  


Laat vooral weten als het je niet duidelijk is!

2

AANMELDING

Via deze link kom je bij een aanmeldformulier. Je mag dit formulier doornemen en zo veel mogelijk ingevuld terug sturen voor je volgende afspraak. De vragen die niet voor jou van toepassing zijn kun je gewoon overslaan. Ook kan je aangeven of je akkoord gaat met de coachee/atleet overeenkomst.

Uiteraard worden de ingevulde gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

3

ONLINE LOGBOEK

We gaan werken met en in het online dashboard TrainingPeaks. TrainingPeaks is een applicatie waarin we zelf een volledig trainingschema gaan maken. Ook je gedane workouts verschijnen hierin en TrainingPeaks fungeert daarmee als functioneel logboek.  Zowel via de desktop als een zeer intiütieve mobiele app. Je ontvangt binnenkort een coach uitnodiging zodat ik je kan aansluiten.

Je kan de app downloaden in de appstore. Je hebt de keuze uit een gratis of een premium (betaald) account. Met premium heb je inzicht in al jouw trainingdata, zoals je fitheid, je trainingload, je hebt eigen regie over jouw workout planning en je hebt beschikking over een notificatie functie tussen jou en je coach. Die features maken het waardevol om een premium account te overwegen. Ik kan je hierin ook adviseren uiteraard. 

Je kan in de overweging meenemen of je zelf dat account ‘aanschaft’ of dat via mij te laten lopen. Via mij zijn de kosten € 10,50 p/mnd. Zelf betaal je daar aanzienlijk meer voor en opzegcondities zijn identiek (maandelijks).

Horloge koppelen met Trainingpeaks.

Koppelen met Trainingpeaks
Personal training

Onze trainingen zijn gericht op jouw individuele doelstelling en belastingsniveau.

Buiten lokatie

Trainen doen wij altijd in de natuur. Of een alternatief wat beter past bij de training.

Online coaching

Alle workouts en terugkoppeling zichtbaar in ons online dashboard TrainingPeaks

Flexibele agenda

Jouw agenda is leidend. We plannen daar zo flexibel mogelijk omheen.