Het verhaal.

Passie voor sport, kennisoverdracht en het omgaan met mensen zijn voor ons de drijfveren als beweegcoach. Met de juiste kennis, methodieken, breed scala aan oefeningen en de juiste aanpak om het juiste te weten te komen van de cliënten is het mogelijk om hardnekkige gewoontes te doorbreken, mensen van de bank te krijgen, persoonlijke beweegdoelen te realiseren en mensen te begeleiden in de lastige periode van herstel. 


Missie.
B.Outside heeft de wil om mensen te helpen eigen gestelde sportieve doelen te behalen door middel van het doorbreken van gewoontes, begeleiding tijdens herstel of optimalisatie van prestaties.

Great Things Never Came From Comfort Zones


B.Outside is er van overtuigd dat het naar buiten gaan enorm bijdraagt aan innerlijk geluk. Het helpt de balans te vinden tussen ons hoofd, ons hart en ons lichaam. En dat kan op zoveel manieren en op zoveel plaatsen.


De persoon.

Sport loopt als een rode draad door het leven van Michel. Zijn jeugd bestond uit het beoefenen van de motorcross sport. En uiteraard alles daaromheen om fit te zijn, maar vooral fit te blijven. Blessures gooiden roet in het eten en op zijn 21ste moest hij de motorcross vaarwel zeggen.

De buitensport werd de volgende gedrevenheid naast mountainbiken, adventure racing, de klimsport, trailrunning en triathlon. Daar is de passie voor kennisoverdracht aangewakkerd. Vanuit de buitensport de stap gemaakt naar het professionele trainingsvak, waar hij al jarenlang diverse disciplines van veilig werken, redden en klimmen doceert.

Als fervent sporter weet Michel heel goed hoe belangrijk het is om te bewegen, doelen te stellen en een actief leven te leiden. Hij weet ook heel goed hoe het is om niet zo fit te zijn, door blessures of andere omstandigheden.

(Buiten)sporten met het gezin en een klimrek zijn voor zijn 2 jongens vormen voor Michel de motivators om actief en fit te blijven. De combi met zijn passie en ervaringen maken hem de aangewezen persoon als coach.