Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Trailrun Clinics

Leren en plezier.

Onze trailrun clinics verzorgen wij in samenwerking met Bergtrails.com. Een unieke organisatie die waanzinnige trailrunreizen aanbiedt, race weekenden en dus ook clinics. 

De clinics worden altijd georganiseerd in een natuurgebied waar je echt het gevoel hebt er even helemaal tussenuit te zijn. Je kunt meedoen als doel op zich om eens te kijken of het trailrunnen iets voor je is, of als voorbereiding op één van hun trailrunreizen in de bergen. Tijdens de clinics ligt de nadruk op techniek en efficiënt lopen over de verschillende ondergronden, zodat je met minder energie nog meer plezier beleeft aan deze mooie sport.

Kijk voor meer informatie op de website van Bergtrails.com.

Begeleiding.

De trailrunclinics worden altijd geleid door één of meer professionals. Een gecertificeerde Hardloop- of Trailruntrainer verzorgt de technische training, meestal in samenwerking met een International Mountain Leader die de toffe route heeft bedacht en je gidst tijdens de clinic. Zij worden vaak ondersteund door een enthousiaste vrijwilliger, een ‘Trailbuddy’ die de trailrunreizen goed kent

TRAILRUNCLINICS KALENDER

Bergtrails.com

Groepen.

Uiteraard is het ook mogelijk om met een groep een hardloop- of trailrun clinic te organiseren. Hoe leuk is het om samen met je vrienden, familie of collega’s een heerlijke clinic in de natuur te doen onder professionele begeleiding. Of met je reisgroep als voorbereiding op een mooie trailrunreis of race? Laat het ons weten wat je wensen zijn; we denken graag met je mee!

Trailrun Coaching.

Wil je het trailrunnen serieus oppakken en wil je het onderdeel laten worden van je weekinvulling in combinatie met je privé leven?

Als Hardloop- en Trailruntrainer kunnen wij je op weg helpen en blijven motiveren. Laat je begeleiden met hardloop specifieke oefeningen, een persoonlijk naar jou aangepast hardloopschema, een personal training sessie; met andere woorden: laten we samen een plan maken en wordt duurzaam fit met hardlopen zonder vervelende blessures.