Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Trainen met Final Surge.

Het geheim naar SUCCES.

De ene coachee of atleet is de andere niet. De ene loopt het liefst met zoveel mogelijk metertjes (hartslagmeter, powermeter, etc..) om thuis lekker bij te komen tijdens het analyseren van zijn of haar workout. De ander heeft niet echt een plan, traint op gevoel en probeert op een eigen manier fit te worden. Beiden goed. Wil je toch snel en efficiënt inzicht hebben in jouw ontwikkelingen dan kan het handig zijn om te gaan werken met een daarvoor specifiek ontworpen applicatie. Voor online coaching zijn TrainingPeaks en Final Surge de meest voor de hand liggende.

Voor de coachee en atleet.

Het mooie aan een dergelijke applicatie is dat je een volledig trainingschema kan maken. Je kan heel gericht toewerken naar jouw eigen doel. On-the-go aanpassen en bijstellen. Wanneer je een geplande workout gaat doen vanuit de app of zelfs vanuit je smartwatch is het mogelijk ook informatie toe te voegen zoals hoe je je voelde tijdens de workout, je kan aangeven op welke punten je wellicht wat pijn ervaart, wat de temperatuur is geweest en nog veel meer info. Al met al een hele volledige manier om je ontwikkelingen te monitoren. En het is nog leuk ook!


Voor ons zijn de voordelen van Final Surge (en vooral de voordelen voor de coachee en atleet) genoeg om daarvoor te kiezen.

B.Outside is officieel ambassadeur van Final Surge. Vragen, opmerkingen? Laat het ons weten.

Functies.

Plan workouts, maak trainingplans, track je materieel, upload data en nog veel meer. Jouw ideale monitor die je altijd bij je hebt. Communiceer via Final Surge met je coach en blijf op koers.

De Final Surge app is een Game-changer. Ideaal voor iedereen die gewoon fit wilt worden, hardlopers, fietsers, mulitsport atleten en coaches om heel gericht je fitness doelen te halen. Overigens is de app in diverse talen in te stellen, waaronder Nederlands.

A goal without a plan is just a wish

– Antoine de Saint-Exupéry –

Kalender en een dagweergave.

In de app kan je in 1 oogopslag zien wat er op het programma staat per maand, week en dag. De dag weergave laat je een beknopt overzicht zien waaruit de workout bestaat. Wanneer je je workout gedaan hebt krijgt het een andere kleur en worden wat aanvullende data zichtbaar.

Toevoegen van extra info.

Wanneer je workout gedaan is is het heel makkelijk om aanvullende data toe te voegen zoals hartslag, duur, afstand, intensiteit en meer.

Uiteraard met een smartwatch kan er ook automatisch gesynchroniseerd worden met de app, zodat alle relevante data automatisch overgezet worden.

Workout – details, details, details.

Als je daarna op je gemak alles wilt analyseren klik je op de activiteit in de app en al die info verschijnt op je scherm.

Pijn en blessure monitor.

Wanneer je je workout gedaan hebt kan je op een eenvoudige manier aangeven waar wat klachten, pijntjes of blessures zitten. Je kan visueel aangeven waar je last ervaart. Op deze manier kan je precies in de gaten houden hoe lang dat aanhoudt, of het minder wordt of juist verergerd. Perfect voor jou of je coach om daar het schema op aan te passen.

Raadplegen workout data

Met 1 klik naar jouw belangrijkste workout data. Handig voor het snelle overzicht of voor jou als coach als je met meerdere coachees of atleten werkt.

Plus een handige ‘commentaar’ functie in chat stijl waarbij je als coach en coachee/atleet snel relevante comments kan sturen.


Voor de coach.

Een dergelijke app is voor een coach van onschatbare waarde. Ook is voor de coach al die waardevolle informatie toegankelijk. De coach kan het schema wat hij met jou voor ogen heeft in zijn geheel verwerken in Final Surge (dat is het programma wat wij gebruiken). Door de door de coachee of atleet zelf toegevoegde info kan hij of zij precies zien of de atleet teveel traint, of juist niet de trainingsprikkel krijgt die nodig is om het doel te behalen. Aan de hand daarvan kan de coach het programma bijstellen en aanpassen. de kans op blessures wordt daarmee drastisch kleiner en doelen worden beter behaald. Zeker ook perfect voor online coaching.

Hoe kunnen we je aansluiten.

Final Surge is gratis. En daar onderscheid dit programma zich van de rest. Als coachee en atleet kan je al je data zien, editen, toevoegen en analyseren. Dat is één van de grootste redenen dat wij met Final Surge werken. Bij vergelijkbare programma’s betaal je daar snel € 10,00 p/maand voor.

– Gratis (no hidden fees)
– Als atleet ook toegang tot al jouw data
– Een pijn en blessure monitor
– Koppeling met veel merken en applicaties
– Intuïtieve app (mobiel)
– Ideaal ook voor online coaching

Verder is het heel eenvoudig te koppelen met een aantal sporthorloge fabrikanten. Klik op onderstaande logo’s om te lezen hoe de koppeling in te stellen is.If you can not measure it, you can not improve it.

– Lord Kelvin

Final Surge Podcast

De Final Surge podcast is een wekelijkse podcast waar top notch coaches en atleten geïnterviewd worden om jouw te inspireren om te trainen met een doel. #Trainwithapurpose