Bel of whatsapp ons!
+31 6 14719070
michel@b-outside.nl

Aanvullend.

BeweegCoaching, HardloopCoaching en Personal training

Gear Point.

De juiste kleding, de juiste gear, de juiste hydratatie en de juiste beweging. Hier vinden Gear Point en B.Outside elkaar. Samen op pad in jouw traject; bewegen, hardlopen, trainen. Met 1 doel: FIT worden, FIT zijn, FIT blijven. Fysiek èn mentaal.

SOS Hydration

SOS is ontwikkeld om uitdroging tegen te gaan en het algehele menselijke prestatievermogen te verhogen.

Waar reguliere energie dranken vaak bomvol zitten met suikers en de vochtopname niet optimaal is biedt SOS Hydration de oplossing.

Met SOS voorkom je de suiker-rush en dip volledig en neemt het lichaam ook nog eens meer en sneller het ingenomen vocht op.

Salomon

Het merk Salomon behoeft geen uitleg. Salomon Forces is de tactische lijn van Salomon.

De Salomon Speedcross is een bekende trailschoen. Maar ook de Juxta of de XA pro als aanloop- of recovery schoen zijn top.

Ook heerlijke schoenen voor dagelijks gebruik of een mooie hike. Salomon Forces als je even geen schoen zoekt met opvallende kleuren.

Compleet assortiment

Maar ook merken als Nalgene, MSR, ThermaRest, 5.11, Tasmanian Tiger, UF Pro en Arc’Terix zijn verkrijgbaar.

Stuk voor stuk aanvullende produkten voor de actieve buitenmens en voor wie vaak goed zullen passen bij zijn of haar levensstijl.

Niet alleen on-line, maar ook als fysieke winkel actief in Amersfoort. Wel zo handig als je iets wilt passen, na wilt vraen of wilt ruilen.

Samenwerking.

Gear Point en B.Outside werken samen. Naast dat we onze coachees een mooie korting kunnen geven op het hele assortiment gebruiken we een aantal produkten ook zelf. Vooral van SOS Hydration zijn we fan. Neem eens een kijkje op Gear Point online of breng een bezoek aan de winkel in Amersfoort. Zeker de moeite waard!

Project Name

read more

Scroll Up